Τραγωδία στη Δυτ. Αχαΐα: 32χρονος εργάτης γης πήγε να δροσιστεί σε πομόνα νερού και πνίγηκε! (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, όταν ένας 32χρονος Πακιστανός εργάτης γης, έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε πομόνα νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άτυχος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε στην περιοχή του Λάππα και εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής, πιθανότατα βρέθηκε στο σημείο για να δροσιστεί εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και βρέθηκε στο νερό.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του 32χρονου οφείλεται σε πνιγμό, ενώ τον εντόπισαν νεκρό κάτοικοι της περιοχής.

Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τραγωδία στη Δυτ. Αχαΐα: 32χρονος εργάτης γης πήγε να δροσιστεί σε πομόνα νερού και πνίγηκε! (ΦΩΤΟ)

Νίκος Α. Σύφαντος

 

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!