Τραγωδία στα Ναυπηγεία Χαλκίδας: Άνδρας καταπλακώθηκε από μπουκαπόρτα καραβιού

30/03/2024 | 19:58

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας στην Εύβοια, με έναν εργάτη να χάνει την ζωή του.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξάρτημα από την μπουκαπόρτα του καραβιού, όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τον καταπλακώσει.

Μάταια συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, καθώς ήταν ήδη αργά. Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, όπου απεγκλώβισαν τη σορό του άνδρα.

Πρόκειται για εργαζόμενο περίπου 40 ετών. Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

cnn.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο