Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού της – Ο πυροσβέστης γιος της… κλήθηκε να σβήσει την πυρκαγιά!

Τραγική κατάληξη είχε σήμερα στα Καλάβρυτα 10 Αυγούστου 2016 η 82χρονη Ψιλογεωργοπούλου Παναγιώτα του Ανδρέα, έπειτα από πυρκαγιά που σημειώθηκε στην οικία της στην οδό Δερβενακίων.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η Π.Υ. Καλαβρύτων, στις 16:45 η Π.Υ. κλήθηκε να κατασβέσει την πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής με δυο άνδρες μεταξύ των οποίων και ο γιος της 82χρονης που υπηρετεί στην υπηρεσία, σύμφωνα με το kalavrytanews.com.

Η 82χρονη βρέθηκε χωρίς αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρυτων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Σύμφωνα με τις ενδείξεις η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας σε μαγειρική εστία υγραερίου και είχε αυτοσβεσθεί.

Το ανακριτικό της Π.Υ. διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αιτια του τραγικού συμβάντος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της