ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Ρωσία: Στους 57 οι νεκροί από το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο

26/11/2021 | 09:25

 

 

Οι αρχές στη Ρωσία γνωστοποίησαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν εξαιτίας έκρηξης μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στη Σιβηρία χθες Πέμπτη (25.11.2021) ανέρχεται σε 63 ενώ οι 50 από αυτούς διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία της Σιβηρίας.

Πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες διάσωσης ενημέρωσαν το πρακτορείο ειδήσεων TASS στη Ρωσία ότι το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Νωρίτερα, γινόταν λόγος για 52 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων 6 μελών σωστικών συνεργείων.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για «παραβίαση των κανόνων ασφαλείας» και ανακοίνωσε αργά απόψε ότι συνελήφθη ο διευθυντής του ορυχείου, ο αναπληρωτής του και ένας αξιωματούχος της περιοχής όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

https://www.newsit.gr/

Γενέθλια εκδήλωση από την ΟΙΚΙΠΑ

Οκτώ τροφές που «σκοτώνουν» το τσιμπολόγημα

Αυτό το χρώμα θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι στα φορέματα

Σιροπιαστό γλυκό με ψωμί και σπετσιερικό

Eurovision 2025: Πόσα ήταν φέτος τα κέρδη της ΕΡΤ – Η χρηματική ζημιά με τη Μαρίνα Σάττι

Δείτε πόσα κιλά πρέπει να έχει η γάτα σας

Πάτρα: Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την μάχη του Μανιακίου

Κρέας: Το μαγείρεμα που μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες κατά 90%