Τραγωδία: “Έσβησε” βρέφος 7 μηνών – Μάταια οι γιατροί προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή!

Μία τραγική είδηση έγινε  πριν από λίγα λεπτά γνωστή στο Αγρίνιο και προκαλεί απέραντη θλίψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τον Διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρη Μιχάλη, σήμερα στις 13:30 περίπου το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από κλήση των 34χρονων γονιών του, νεκρό ένα αγοράκι 7 μηνών!

Το ιατρικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επαναφέρει στη ζωή, ήταν όμως ήδη πολύ αργά.  Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sinidisi.gr ,η μητέρα του νωρίτερα το είχε ταΐσει χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, ενώ μέσα στην κούνια είχε την απαιτούμενη θέση.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο λίγο αργότερα και παρήγγειλε την διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και νεκροψία – νεκροτομή ώστε να πέσει φως στα αίτια θανάτου του βρέφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άτυχο βρέφος ήταν το ένα από τα δύο δίδυμα!

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ