Τραγωδία! Άνοιξε την πόρτα και βρήκε νεκρό τον αδερφό του

06/05/2018 | 18:57

Συναγερμός στις Αρχές μετά την πληροφορία για εντοπισμό του νεκρού άνδρα – Εικάζεται ότι είναι ήδη τουλάχιστον από χθες νεκρός – Στην περιοχή επικρατούσε έντονη δυσοσμία

Αποκλείστηκε εκ πρώτης όψεως η εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση του νεκρού άνδρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι στην Αγλαντζιά, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ο άνδρας, ο οποίος φαίνεται να μην είναι Ε/κ, εντοπίστηκε από τον αδελφό του σε δωμάτιο υποστατικού στη λεωφόρο Λάρνακος γύρω στη μία το μεσημέρι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στη σκηνή μαζί με ιατροδικαστή για αυτοψία.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα, θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews, ο άτυχος άνδρας φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ εικάζεται πως ήταν νεκρός ήδη τουλάχιστον από χθες, ενώ στην περιοχή επικρατούσε έντονη δυσοσμία, κάτι που ίσως καταδεικνύει ότι ο άνθρωπος ενδέχεται να ήταν νεκρός περισσότερο από ένα 24ωρο.

newsit.cy

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας

Δολοφονία 52χρονης: Σήμερα στην ανακρίτρια γιος και ανιψιός – Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα

H εγκυμονούσα Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε μία ξεκαρδιστική ιστορία με τον 4χρονο γιο της

Αγίου Πνεύματος 2025: Για ποιους είναι αργία

Ποιοι και πώς θα πάρουν το μπόνους των 250 ευρώ – Όλοι οι δικαιούχοι

Ακόμα και οι πιο γενναίοι επιστήμονες φοβούνται να ανοίξουν αυτόν τον τάφο – Η κατάρα που κρύβει

Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ για Γάλλους περιπατητές στο Πουρναρόκαστρο – Ένας εγκλωβισμός – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης στον τελικό του Σαββάτου – Πότε θα βγει στη σκηνή η Κλαυδία