Τραγωδία: 18χρονος έπνιξε την μητέρα του με πετσέτα και ειδοποίησε την Αστυνομία

21/10/2025 | 13:34

Σοκ στα Τρίκαλα, όπου ένα 18χρονο παιδί κατηγορείται πως έπνιξε την μητέρα του με πετσέτα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός κάλεσε από μόνος του την αστυνομία λέγοντας πως σκότωσε την μητέρα του.

«Σκότωσα την μητέρα μου». Με αυτήν την φράση ο 18χρονος, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως λίγα δευτερόλεπτα πριν αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας τους, μέσα στο σπίτι τους. Η φριχτή δολοφονία έγινε στην περιοχή του Φλαμουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν έχει γίνει γνωστό αν είχαν οικονομικές ή προσωπικές διαφορές.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά και να συλλάβουν τον νεαρό. Ο 18χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση στην εικόνα των αστυνομικών.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δώσει τις τελικές απαντήσεις.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη