Τραγικό! “Έφυγε” χτυπημένη από καρκίνο, λίγες εβδομάδες αφού γέννησε – Η συγκλονιστική ιστορία της 39χρονης από το Αίγιο

 

Σκληρή στάθηκε η μοίρα για την Μαρία Αγιάννη-Παντελακάκη, μια 39χρονη γυναίκα από το Αίγιο που λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα του μωρού της, έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.

Η ιστορία της συγκλονιστική: Από τη Μακεδονία απ’όπου καταγόταν, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Αίγιο και ήταν πραγματικά ένα πρόσωπο “χαρά της ζωής”, όπως λένε οι φίλοι της που θρηνούν το χαμό της. Ασχολήθηκε και με το θέατρο, μιας και ήταν μέλος της ομάδας της Θεατρικής Έκφρασης Αιγίου (Θ.Ε.Α.) με αξέχαστες ερμηνείες (στη φωτό από την παράσταση “Το σπίτι της Μπερνάλντα Άλμπα” του Φ.Γ.Λόρκα). Όλοι μιλούν για μια κοπέλα ζωντανή, χαρούμενη, υπέροχη φίλη και πάντα χαμογελαστή.

Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, η χαρά της μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο ήταν απερίγραπτη, όταν για τέταρτη φορά έμεινε έγκυος. Όμως, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συγκεκριμένα στον 4ο μήνα κύησης, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Παρά τις αντιξοότητες κι ενώ ήδη είχε ξεκινήσει χημειοθεραπείες, κατάφερε τον περασμένο Ιούλιο και έφερε στον κόσμο το μονάκριβο αγοράκι της. Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και έτσι, πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή.

Είναι από τις φορές που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν και να αποδώσουν τη θλίψη και τον πόνο. Υπέροχη Μαρία, όνειρα γλυκά…

Πηγή: filodimos.gr 

Η Πόλις Εάλω
25/02/2026 | 08:11

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ