Τραγική σύμπτωση: Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια ξενοδοχείων στη Ζάκυνθο

Δύο τραγικά περιστατικά με πολλές ομοιότητες σημειώθηκαν στην Ζάκυνθο με έναν άνδρα χάνει τη ζωή τους και έναν άλλο να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Κοινός παρονομαστής των δύο περιστατικών είναι ότι νεαροί Βρετανοί έπεσαν από μπαλκόνια δυο ξενοδοχείων στον Λαγανά Ζακύνθου χθες Τετάρτη.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου το ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες στις τρεις το μεσημέρι, όταν ένας Βρετανός 21 ετών στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι, πάτησε στην κουπαστή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια δύο φορές, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Το άλλο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας νεαρός επίσης Βρετανός, βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων στα δύο περιστατικά ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος