Τουρκικά μαχητικά πετούσαν επί μία ώρα πάνω από το Αιγαίο

28/07/2017 | 20:50

Υπερπτήσεις πραγματοποίησε ζευγάρι τουρκικών μαχητικών, τα οποία μπήκαν απροειδοποίητα στο FIR Αθηνών το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα τα δύο τουρκικά F-16 μπήκαν απροειδοποίητα στο FIR Αθηνών ώρα 15:30 από την περιοχή μεταξύ Χίου-Σάμου. Τα δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παρέμειναν επί μία ολόκληρη ώρα μέσα στο FIR Αθηνών, παραβιάζοντας κατά βούληση τον ελληνικό εναέριο χώρο και πέρασαν κοντά από την Ικαρία, τους Φούρνους, τη Λέρο και τα νησάκια που βρίσκονται γύρω της, την Κω, μέχρι που εξήλθαν από το FIR Αθηνών από την περιοχή ανατολικά της Ρόδου στις 16:30.

Τα τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν από την πολεμική μας αεροπορία που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει όλο και συχνότερα τις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή του Αιγαίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Χαλβαδοψωμάκια
24/05/2025 | 09:44

Πολύ κατώτεροι των περιστάσεων Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός: Ελληνική τραγωδία αντί για ελληνικός τελικός!

Χαλβαδοψωμάκια

Ρωσία: Πρόστιμο σε 84χρονη επιζήσασα της πολιορκίας του Λένινγκραντ επειδή απηύθυνε έκκληση για ειρήνη

Πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ατλάντα για τον Αμαδόρ αποκαλύπτει η Record

Λεηλατήθηκαν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Σάββατο 24 Μαΐου

Κτηματολόγιο: Ολοκληρώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία – Αποκλειστικά ψηφιακά πλέον όλες οι συναλλαγές

Βενεζουέλα: Συνελήφθη με την κατηγορία της συνωμοσίας επιφανής πολιτικός της αντιπολίτευσης