Τουρκία: 37 οι νεκροί του φονικού σεισμού σύμφωνα με τον Ερντογάν

31/10/2020 | 21:16

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ερντογάν, 35 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το φονικό σεισμό που συντάραξε χθες τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 885 είναι οι τραυματίες ενώ 103 άνθρωποι έχουν διασωθεί. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο αγώνας των σωστικών συνεργείων, για να βγάλουν επιζώντες μέσα από τα συντρίμμια.

Νωρίτερα, είχαν επικεντρωθεί στη διάσωση ενός 3χρονου παιδιού. Η μητέρα του και τα αδέρφια του βγήκαν ζωντανοί, 23 ώρες μετά την κατάρρευση του κτιρίου. Ωστόσο, το τρίχρονο παιδάκι, παραμένει θαμμένο ζωντανό και επικοινωνεί με τους διασώστες.

Από τη σεισμική δόνηση κατέρρευσαν τουλάχιστον 20 κτίρια στη Σμύρνη. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ολοκληρώθηκαν σε εννέα κτίρια και συνεχίζονται σε άλλα οκτώ, ανέφεραν Τούρκοι αξιωματούχοι.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία