Του πέταξε το κινητό πάνω στον καβγά και παραλίγο να χάσει το μάτι του

17/10/2025 | 13:23

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε ένας νεαρός Βρετανός κατά την διάρκεια ενός έντονου τσακωμού με την σύζυγό του, η οποία του πέταξε με δύναμη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα κινητό τηλέφωνο και παραλίγο να του βγάλει το μάτι.

Ο νεαρός άνδρας  μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΑΓΝΗ και η όρασή του βάσει των πρώτων ιατρικών εκτιμήσεων, κινδύνευσε από το τραυματισμένο μάτι, καθώς το χτύπημα που δέχτηκε ήταν πολύ ισχυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr. το περιστατικό εκτυλίχθηκε προχθές το βράδυ (17/10) σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στον νομό Λασιθίου και μάλιστα μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του ζευγαριού, τα οποία έβλεπαν την μητέρα τους να επιτίθεται με μανία στον πατέρα τους.

Οι πελάτες και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ακούγοντας τις φωνές και την έντονη φασαρία στην αρχή έμειναν έκπληκτοι ενώ στην συνέχεια ανησύχησαν, καθώς αρχικά είχαν την εντύπωση ότι ο νεαρός άνδρας από την Βρετανία χτυπούσε τη σύζυγό του.

Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβαν τι συνέβη, αντικρίζοντας τον να βγαίνει από το δωμάτιο, ουρλιάζοντας από τους πόνους. Ο Βρετανός μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο του νομού Λασιθίου και από εκεί κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός αλλοδαπός αφού εξετάστηκε από γιατρούς και παρέμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο, για να προσέχει τα ανήλικα παιδιά του, αφού η σύζυγός του, είχε συλληφθεί και πέρασε την νύχτα της στα κρατητήρια της Δ.Α Λασιθίου.

zougla

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ