Τορίνο: Ένας νεκρός από υπερχείλιση χειμάρρου όταν η υπόλοιπη Ιταλία πλήττεται από καύσωνα

01/07/2025 | 12:27

Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χείμαρρου Φρεζούς και έχασε την ζωή του στο χωριό Μπαρντονέκια, έξω από το Τορίνο. Είχε μόλις κατέβει από το φορτηγό του, χωρίς να αντιληφθεί την κρισιμότητα της όλης κατάστασης.

Εκατόν πενήντα παιδιά, που βρίσκονταν σε κατασκήνωση, μεταφέρθηκαν στο κλειστό αθλητικό κέντρο της περιοχής, όπου πέρασαν την νύχτα.

Πρόκειται για τραγική συνέπεια ξαφνικών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην βορειοδυτική Ιταλία, την ώρα που η υπόλοιπη χώρα συνεχίζει να πλήττεται από τον καύσωνα.

Στο Κόνιε της περιφέρειας Βάλε Ντ’ Αόστα, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία, εξαιτίας της βροχής, σειρά κατολισθήσεων έχει προκαλέσει την διακοπή των οδικών συνδέσεων. Χθες, Δευτέρα, το βράδυ παρασχέθηκε άμεση βοήθεια σε τρεις ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί σε ΙΧ αυτοκίνητο, λόγω της κακοκαιρίας.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία