Το Ιράν επιτέθηκε με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Τουλάχιστον 16 τραυματίες

22/06/2025 | 08:39

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά και την εμπλοκή των ΗΠΑ στη σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ, οι οποίες και χτύπησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής (22.06.25) σε τρεις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, οι ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν 10 σημεία στο Ισραήλ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 16 ανθρώπων.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε σήμερα γύρω στις 08:15 (τοπική ώρα, 7:45 ώρα Ελλάδας) νέα πυραυλικά πυρά εναντίον του Ισραήλ μετά την αμερικανική επίθεση σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, μεταδίδοντας πως εκτοξεύθηκαν 30 πύραυλοι.

«Αυτές οι εικόνες που βλέπετε και μεταδίδονται απ’ ευθείας είναι αυτές μιας νέας ομοβροντίας ιρανικών πυραύλων που εκτοξεύθηκαν προς τα κατεχόμενα εδάφη», δήλωσε ένας τηλεοπτικός παρουσιαστής αναφερόμενος στο Ισραήλ.

Το Ιράν επιτέθηκε με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Τουλάχιστον 16 τραυματίες

Η τηλεόραση μετέδιδε απευθείας εικόνες από το Ισραήλ εν αναμονή της άφιξης εκεί των πυραύλων με υπόκρουση ένα ιρανικό στρατιωτικό εμβατήριο.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!