ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στο Περιστέρι σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη – Απειλήθηκαν σπίτια – ΒΙΝΤΕΟ

05/06/2018 | 07:56

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δίνουν σκληρή μάχη, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτίρια και σπίτια. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στον χώρο.

Οι κάτοικοι μιλούν για μια μεγάλη φωτιά σε έναν χώρο γεμάτο εύφλεκτα υλικά με πολλές αποθήκες και υπόγεια, αλλά και εγκατάσταση με πετρέλαιο. Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που ο καπνός υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό ενώ έχει «πνίξει» τα γύρω σπίτια. Οι ένοικοί τους έχουν, πάντως, απομακρυνθεί για προληπτικούς λόγους.

Το κτήριο ήδη έχει αρχίσει να έχει προβλήματα στατικότητας λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Περιστερίου φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα στις προσπάθειες των πυροσβεστών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα σπίτια που υπάρχουν δίπλα στην αποθήκη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας ωστόσο υπάρχει ένα σπίτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις φλόγες.

Νίκος Καρώνης: Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο

untitled5.jpg

Ο Νίκος Καρώνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ανέφερε ότι δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει την αποθήκη.

Όπως είπε ο κ. Καρώνης: «Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Καρώνης είπε ότι είχε μεταφέρει εμπόρευμα αξίας 2 εκατ. ευρώ στο κτίριο για να κάνει ένα μεγάλο «μπαζάρ» τις επόμενες μέρες.

Πηγή: eleftherostypos, newsbeast.gr

https://youtu.be/bvBv3LcHdnw

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

Πάτρα: Την Πέμπτη η κηδεία του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα -Η επιθυμία της οικογένειας- Στον Εισαγγελέα ο οδηγός του ΙΧ, απολογείται την Παρασκευή 

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του 47χρονου δημοσίου υπαλλήλου Παναγιώτη Χονδρού