ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στο Περιστέρι σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη – Απειλήθηκαν σπίτια – ΒΙΝΤΕΟ

05/06/2018 | 07:56

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δίνουν σκληρή μάχη, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτίρια και σπίτια. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στον χώρο.

Οι κάτοικοι μιλούν για μια μεγάλη φωτιά σε έναν χώρο γεμάτο εύφλεκτα υλικά με πολλές αποθήκες και υπόγεια, αλλά και εγκατάσταση με πετρέλαιο. Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που ο καπνός υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό ενώ έχει «πνίξει» τα γύρω σπίτια. Οι ένοικοί τους έχουν, πάντως, απομακρυνθεί για προληπτικούς λόγους.

Το κτήριο ήδη έχει αρχίσει να έχει προβλήματα στατικότητας λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Περιστερίου φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα στις προσπάθειες των πυροσβεστών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα σπίτια που υπάρχουν δίπλα στην αποθήκη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας ωστόσο υπάρχει ένα σπίτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις φλόγες.

Νίκος Καρώνης: Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο

untitled5.jpg

Ο Νίκος Καρώνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ανέφερε ότι δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει την αποθήκη.

Όπως είπε ο κ. Καρώνης: «Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Καρώνης είπε ότι είχε μεταφέρει εμπόρευμα αξίας 2 εκατ. ευρώ στο κτίριο για να κάνει ένα μεγάλο «μπαζάρ» τις επόμενες μέρες.

Πηγή: eleftherostypos, newsbeast.gr

https://youtu.be/bvBv3LcHdnw

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στη Διεθνή Συνάντηση για την Ισότητα και τον Κοινοβουλευτισμό

Μάντσεστερ Σίτι – Αλ-Χιλάλ 3-4 παρ. (2-2 κ.δ): Πήρε τη ματσάρα και έστειλε… σπίτι τους «πολίτες» ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Φιλαδέλφεια: Τρία κτίρια κατέρρευσαν από έκρηξη – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη

“Η επταετής Οδύσσεια: Διαφθορά, Αναξιοκρατία και η Κόλαση του μέσου Έλληνα”

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Τρίτη 1 Ιουλίου