ΤΩΡΑ – Επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής – Διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ (ΝΕΟΤΕΡΑ)

08/05/2016 | 17:57

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μετά το τέλος της ομιλίας του Πάνου Σκουρλέτη, φώναζαν, με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής να διατάξει τη φρουρά να βγάλει από την αίθουσα τον Γιάννη Λαγό. 

Πώς ξεκίνησε η ένταση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κατήγγειλε σε υψηλούς τόνους τις προκλήσεις των χρυσαυγιτών και κατηγόρησε τον Χρήστο Παππά ότι απείλησε την οικογένειά του.

Στο άκουσμα της φράσης αυτής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με προεξάρχοντα τον Ηλία Λαγό άρχισαν να φωνάζουν κατά του υπουργού Περιβάλλοντος.

Ο προεδρεύων της βουλής προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ζήτσηε από το φορύραρχο να έρθει στην ολομέλεια προκειμένου να απομακρύνει τον Γιάννη Λαγό και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίαση της ολομέλειας διεκόπη, αλλά η ένταση δεν σταμάτησε με τους υπουργούς Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη να συνεχίζουν τις φραστικές αντεγκλήσεις.

Στη διένεξη παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος ζητώντας το λόγο από τα βουλευτικά έδρανα είπε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονίας Φϋσσα με τον Ηλία Κασιδιάρη  να του απαντά ότι «είσαι ψεύτης».

https://www.youtube.com/watch?v=yBNEWubQbkQ
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους