ΤΩΡΑ: Μπλόκο από Λαφαζάνη και Στρατούλη στο Χίλτον

10/03/2016 | 18:04

Έπειτα από την κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, η Λαϊκή Ενότητα αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί σήμερα, έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών.

Αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο περίπου 80 μέλη της ΛΑΕ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης, οι οποίοι και έχουν μπλοκάρει την είσοδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος επιχείρησε να μπει μέσα στο Χίλτον, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα.

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συζήτηση για τα δημοσιονομικά και το φορολογικό, ενώ θα ακολουθήσει «σκληρή» συζήτηση για το αγροτικό.

Φωτογραφία από το Twitter

Χθες, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τις πρόσφατες αποφάσεις των Ευρωπαίων για το προσφυγικό.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και οι κ.κ. Στρατούλης και Λεωτσάκος, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, διαμαρτυρήθηκαν για τις ευρωπαϊκές αποφάσεις στο προσφυγικό που, όπως τονίζουν, μετατρέπουν την Ελλάδα σε έναν τεράστιο καταυλισμό. 

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η Λαϊκή Ενότητα προχώρησε σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας «απέναντι στη βαρβαρότητα της ΕΕ και την παραδομένη πολιτική της μνημονικής κυβέρνησης». 

«Δυστυχώς η Ε.Ε. αποκτά όλο και πιο περισσότερο την όψη μιας πολιτικής, εγκληματικής οργάνωσης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στον θάνατο», πρόσθεσε.

«Είμαστε ακτιβιστές της ΛΑΕ και έχουμε κάνει κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις αποφάσεις της Ε.Ε. για τους πρόσφυγες, οι οποίες παραβιάζουν κάθε διεθνή σύμβαση», είπε από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης.

πηγή: protothema.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο