Τόνυ Μαυρίδης: Εκτός της κοινής μεζονέτας που απέκτησε με την Έλενα Παπαρίζου

01/10/2024 | 15:32

Με δικαστική απόφαση θα πρέπει να αποχωρήσει ο Τόνυ Μαυρίδης από τη μεζονέτα, όπου διαμένει στα Νότια Προάστια, την οποία είχε αποκτήσει μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, όσο ήταν σε σχέση.

Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει με δάνειο – το 2006 – την εν λόγω μονοκατοικία, στην περιοχή της Γλυφάδας. Μετά το τέλος στη σχέση τους, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν εξωδικαστικά με αποτέλεσμα να καταφύγουν στην δικαιοσύνη.

Την Τρίτη (01/10), σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», έγινε γνωστό πως ο Τόνυ Μαυρίδης συνέχισε να μένει στη μεζονέτα, χωρίς ωστόσο να έχει την συγκατάθεση της Έλενας Παπαρίζου.

Με επίσημο πια δικαστικό έγγραφο, που επιδόθηκε στον Τόνυ Μαυρίδη γνωστοποιήθηκε, πως επιδικάζεται στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, που της αναλογεί, συν χρήματα από μισθώματα για όλα αυτά τα χρόνια που η ίδια δεν έμενε εκεί.

Λίγο αργότερα και έπειτα από επικοινωνία της εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Τόνυ Μαυρίδη έγινε γνωστό, πως ο μουσικός παραγωγός δεν επιθυμεί να φύγει από το σπίτι και συγκεκριμένα στο διάστημα των τεσσάρων ημερών, όπως αποφασίστηκε.

Επειδή όμως, ο Τόνυ Μαυρίδης έχει χάσει το δικαστήριο, έχει καταθέσει εξωδικαστικά μια νέα πρόταση στην Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα, ο μουσικός παραγωγός επιθυμεί να δώσει στην τραγουδίστρια και πρώην σύζυγό του ένα χρηματικό ποσό, πολύ κοντά σε αυτό που αποφάσισε το δικαστήριο, για να κρατήσει τη μεζονέτα στην κατοχή του.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ