Τόνια Σωτηροπούλου: «Με ενοχλεί που με ρωτάνε βλακείες»

21/06/2025 | 06:39

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν η νέα καλεσμένη στο vidcast που παρουσιάζει ο Παντελής Τουτουντζής στο Youtube. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια με τα media και στην ενόχληση που νιώθει ορισμένες φορές μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν με ενοχλεί η ερώτηση, με ενοχλεί το να έχεις έναν άνθρωπο απέναντι σου που κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι να έρθει να πάρει συνέντευξη από εμένα ή εσένα ή από τους ανθρώπους που είναι σε ένα event και να μην τον νοιάζει καθόλου. Ούτε τι κάνεις, ποιος είσαι… Να ξέρει ένα πράγμα για εσένα και να μπει απλά στη διαδικασία να ρωτήσει αυτή την μαλ…α. Ο λόγος που έγινα αναγνωρίσιμη και κάπως άνοιξε η πόρτα είναι επειδή έπαιξα σε μια ταινία Bond, ΟΚ, που είναι σπουδαίο legacy».

«Το αντιλαμβάνομαι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Θα ήθελα όμως, όταν κάποιος θέλει να μιλήσει μαζί μου, να μην βαριέται τόσο πολύ ξέρω. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μη κάνεις αυτή τη δουλειά αν δεν θες να κάνεις engaged με τον άλλον. Έχεις κάτι να ρωτήσεις, κάνε το λίγο πιο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ τις τσαπατσουλιές, είναι τσαπατσουλιά και δεν το συγχωρώ. Δεν συγχωρώ την μετριότητα».

«Πραγματικά μη βαριέσαι τόσο πολύ με τη δουλειά σου, με ενοχλεί αυτό. Με ενοχλεί που με ρωτάνε βλακείες στα events, ενώ κανένας δεν νοιάζεται για τίποτα. Δεν θεωρώ ότι έχουμε stars στην Ελλάδα. Star είναι η Άννα Βίσση που έχει μια κληρονομιά και η Ελένη Φουρέιρα. Γενικά είμαστε πέντε άνθρωποι, μην ασχολείσαι μαζί μου αν δεν σε αφορά» υπογράμμισε, ακόμα, η Τόνια Σωτηροπούλου στη νέα διαδικτυακή της συνέντευξη.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά