Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

10/05/2025 | 16:53

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ένας άνδρας 49 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν καταπλακώθηκε από τμήμα γυάλινου μπαλκονιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Χερσόνησο το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 49χρονος Βρετανός περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη σύζυγό του και ξαφνικά, εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων που επικρατούσαν, τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι κατέπεσε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο σώμα του αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, όπου του αφαίρεσαν τη σπλήνα, ενώ για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έγινε δεύτερη επέμβαση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης.

Ο 49χρονος αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα στον ένα του σπόνδυλο και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»