Τομ Χανκς: Στην Κάρπαθο μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον

26/08/2023 | 20:02

Βόλτα στο λιμάνι της Καρπάθου έκαναν το βράδυ της Παρασκευής ο Τομ Χανκς (Tom Hanks), και η -ελληνικής καταγωγής- σύζυγος του, Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karpathiakanea.gr, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έφτασαν στην Κάρπαθο με το γιοτ τους, MARGARITA, που έδεσε μέσα στο λιμάνι των Πηγαδίων.

Αφού έκαναν βόλτα στον παραλιακό δρόμο με τους φίλους τους, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο με ψάρια.

Ο Τομ Χανκς το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην αγαπημένη του Αντίπαρο, περιμένοντας μάλιστα το φέριμποτ που θα τον μετέφερε από την Πάρο.

Φωτογραφία του διέρρευσε στα social media και δείχνει τον οσκαρικό ηθοποιό – που έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα – να περιμένει υπομονετικά στην ουρά, ντυμένος απλά σαν ένας συνηθισμένο τουρίστας.

 

ΠΗΓΗ

Καλαμάτα: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια

Μπάγερν Μονάχου – Όκλαντ Σίτι 10-0: Την ισοπέδωσε!

Eurostat: Χαμηλές συντάξεις και υψηλά όρια ηλικίας στην Ελλάδα

Ισραήλ: «Μην πάτε σε Αθήνα και Λάρνακα» λένε οι αρχές στους Ισραηλινούς που ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν

Βλάβη στο κάθισμα του κυβερνήτη έριξε το Boeing της Air India – Γλίστρησε προς τα πίσω και έχασε τον έλεγχο

Στην πορεία για την Παλαιστίνη η Σία Αναγνωστοπούλου

Σε Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ ο ένας νεφρός και ο ένας κερατοειδής του 15χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός οπαδός της Παναχαϊκής Ηλίας Μαλιαγρός