Το τρόλ με τα αγροτικά μπλόκα και τους … ερωτευμένους!

11/02/2016 | 15:48

Φυσικά και θα κυκλοφορούσε τρολ για τα αγροτικά μπλοκα. Πέραν της σοβαρότητας του θέματος, τα προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω των αποκλεισμών έγουν γίνει πλέον εμφανή! Δείτε το τρολ που κυκλοφορεί… Μην ξεχνάμε ότι για την εποχή λόγω της γιορτής των ερωτευμένων είναι ότι πρέπει!

Μελ Γκίμπσον: Δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την χριστιανική θρησκεία αλλά και τους δεσμούς του με την ορθόδοξη εκκλησία

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε την περιοδεία της: «Η επούλωση της επέμβασης δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

Στον αέρα η συμφωνία για την πώληση του Ατρομήτου!

Ανθή Σαλαγκούδη: «Με φοβίζει η οικογένεια, για αυτό έχω αργήσει να κάνω παιδιά»

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Τάις, στα ραντάρ ο Ντόντα Χολ»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας που μετέτρεψε την Ελλάδα σε «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, εμφανίζεται τώρα ως τιμητής της ιστορίας