Το συγκλονιστικό μήνυμα του αδελφού της Μαρίας Καραγιάννη: “Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό”

Η είδηση του θανάτου της 48χρονης Μαρίας Καραγιάννη ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα , όταν το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε στον Μόλο Αγ. Νικολάου, προκάλεσε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, καθώς η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο των  μέσων ενημέρωσης και του επιχειρηματικού κόσμου, εξαιτίας της πολυετούς επαγγελματικής της ενασχόλησης ως διαφημίστρια. 

Είχε στο παρελθόν σημαντικές συνεργασίες σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τελευταία συνεργαζόταν με όμιλο μέσων ενημέρωσης.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του αδελφού της
Συγκλονίζει το συγκινητικό «αντίο» του αδελφού της μέσω ανάρτησης που έκανε στο facebook. Γράφει μεταξύ άλλων:

«Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουνα, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουνα για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, ∆ραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο».

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)