Το super yacht του Στιβ Τζομπς στη Μύκονο

09/08/2018 | 11:23

Στη Μύκονο βρέθηκε το super yacht «Venus» του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς, οι επιβάτες του οποίου απόλαυσαν το Αγράρι, μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού με γαλαζοπράσινα νερά, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cyclades24.gr.

Το πολυτελές σκάφος με μήκος περίπου 80 μέτρων διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο ελαφρύ και ενδεχομένως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο μπροστινό deck υπάρχει και τέντα σε στυλ αυτών των βεδουίνων, για να ξεκουράζονται οι καλεσμένοι στην σκιά, ενώ όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου.

Η ναυπήγηση του Venus στο Άαλσμεέρ της Ολλανδίας εκτιμάται ότι κόστισε 100 με 120 εκατομμύρια ευρώ και ολοκληρώθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώην επικεφαλής της Apple, o οποίος δεν πρόλαβε να το χαρεί. Σήμερα, η εντυπωσιακή θαλαμηγός ανήκει στην χήρα του Στιβ Τζομπς.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο