Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Γιώτας Παυλοπούλου

31/12/2024 | 16:35

 Η πολιτευτής της ΝΔ Γιώτα Παυλόπουλου στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της αναφέρει:

Σε λίγο αφήνουμε πίσω το 2024 των δοκιμασιών αλλά και των εθνικών κατακτήσεων. και υποδεχόμαστε το 2025 , των ελπίδων και των νέων διεκδικήσεων. Γιατί, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η περασμένη χρονιά υπήρξε κρίσιμη: έφερε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα, στις πρώτες θέσεις της ανάπτυξης, με την ανεργία να μειώνεται και το εισόδημα των πολιτών να στηρίζεται και να οχυρώνεται απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια.
Ο καινούργιος χρόνος γίνεται, έτσι, επίλογος ενός κύκλου με στιγμές που κάποτε μας πλήγωσαν. Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και πρόλογος μιας άλλης εποχής. Με καλύτερους μισθούς,  και με υψηλότερες συντάξεις, Σε μία πατρίδα της οποίας τα σύνορα θωρακίζονται και οι αμυντικές δυνάμεις εξοπλίζονται. Ενώ η εθνική φωνή ακούγεται, πλέον, ηχηρή στα διπλωματικά και γεωπολιτικά μέτωπα.                 
Όλα αυτά δεν συνθέτουν έναν απλό απολογισμό, όσο μία χειροπιαστή αλήθεια, που ενσαρκώνει τις μεγάλες ικανότητες του Έθνους μας. 
Στο «κατώφλι» του νέου χρόνου, λοιπόν, δεν ξεχνάμε τα πολλά που έγιναν, ώστε να εντοπίζουμε τα περισσότερα που πρέπει να γίνουν. Και καθώς τα δύσκολα δείχνουν να περνούν, μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι. Είναι στο χέρι μας οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες από τις προηγούμενες. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι, ώριμοι και αποφασισμένοι.

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!