Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

05/09/2019 | 22:00

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

Στις 19:00 θα ενημερωθεί από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των έργων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και στις 19:30 θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών. Στη συνέχεια, στις 20:45 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00 θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ και στις 10:30 θα επισκεφθεί περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στις 13:20 θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη

Ντραγκόφσκι: «Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξουμε τα πράγματα και να φέρουμε μία θετική προοπτική»

Η παρακαταθήκη του Πέτρου Μολυβιάτη και το σχέδιο Ανάν

Κηδεύεται την Κυριακή η Μαρία Στ. Μαργώνη

Συνάντηση Ν. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»