To plan Β της κυβέρνησης εάν συνεχίσουν οι αγρότες τα μπλόκα: Σενάριο για πρόστιμα στους οδηγούς τρακτέρ

29/12/2025 | 22:57

Αμετακίνητοι εμφανίζονται οι αγρότες, καθώς κλείνουν εθνικές οδούς, παρακαμπτήριους και τελωνεία. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η υπομονή εξαντλείται και εξετάζεται πλέον σοβαρά η εφαρμογή εναλλακτικού σχεδίου, σε περίπτωση που οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχιστούν και μετά τις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το λεγόμενο «Plan B» προβλέπει την επιβολή διοικητικών προστίμων σε οδηγούς τρακτέρ που παρακωλύουν την κυκλοφορία ή εμποδίζουν τη διέλευση φορτηγών από τελωνεία.

Κυβερνητικά στελέχη χαρακτηρίζουν την επιλογή αυτή «μονόδρομο», εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση με αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων, ενώ την ίδια ώρα δηλώνουν πως οι ακραίες φωνές στα μπλόκα δεν αφήνουν περιθώρια ουσιαστικού διαλόγου.

Πηγή: skai.gr

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ