Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο σε εκδήλωση για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

28/11/2022 | 17:11

Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών” την 25η Νοεμβρίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας της ΠΔΕ, το Συμβουλευτικό Κέντρο Πάτρας του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων, πραγματοποιήσαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ανοικτή εκδήλωση με διανομή ενημερωτικού υλικού, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, με στόχο την ενημέρωση, την εξειδικευμένη πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα έμφυλης βίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων (Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Αναστασία Τογιοπούλου), από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος/Βοηθός Περιφερειάρχη, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος. 

20221128_perifereiako_paratiritirio_ekdilosi_1.jpg

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων και Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ, Αντώνιος Χαροκόπος, ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)Ανδρέας Λίβανος, η Πρόεδρος της  Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας, Φένια Χορμπά και η  Γραμματέας  της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας, Εύη Τζαβάρα.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους