Το ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργου Βασιλείου

14/01/2026 | 15:32

«Ο Γιώργος Βασιλείου στα χρόνια της προεδρίας του καθιέρωσε την ευρωπαϊκή ατζέντα ως κεντρικό στοιχείο της πολιτικής του, συμβάλλοντας στην ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., παράλληλα με τις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Προσθέτει ότι «η πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίστηκε από βαθιά μεταρρυθμιστική βούληση, ανοίγοντας τον δρόμο για σειρά σημαντικών πολιτικών πρωτοβουλιών στα πεδία της οικονομίας, της εκπαίδευσης και της δημόσιας διοίκησης».

Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου και στον κυπριακό λαό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά