Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ευχαριστεί την οικογένεια της 28χρονης Διονυσίας για τη μεταμόσχευση οργάνων

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, η ομάδα μεταμόσχευσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και η αντίστοιχη του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν με επιτυχία  τις απαιτούμενες επεμβάσεις για την λήψη των προς μεταμόσχευση οργάνων από 28χρονη  δότρια.

H Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι συνέβαλαν σε αυτή την σημαντική προσπάθεια και ιδιαίτερα την οικογένεια της δότριας για την πράξη αυτή ανθρωπισμού και γενναιοδωρίας.

Η δωρεά οργάνων απαιτεί μεγαλοψυχία και ευαισθησία.

Η αγάπη, ο αλτρουισμός και η γενναιοδωρία είναι τα αισθήματα εκείνα που αποτελούν μοναδικό κίνητρο για κάποιον, ο οποίος υπερβαίνοντας τον μεγαλύτερο πόνο μπροστά στην απώλεια δικού του ανθρώπου, καταφέρνει να γεφυρώσει την ζωή με το θάνατο.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο

Πάτρα: Αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια ο θεσμός της Ναυτικής Εβδομάδας

«Βόμβα» στην Πρέμιερ Λιγκ: Όπλα, σφαίρες, pole dancers, παράνομος τζόγος και «χρυσές» πίτσες!

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπρούνερ: Να αναλάβουν δράση οι αρχές στη Λιβύη για να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα

«Επανέρχεται για Ουναΐ ο Παναθηναϊκός με νέα βελτιωμένη πρόταση»

Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο: Τι αλλάζει στο οσφάιντ και στο πέναλντι

Ηρώ Καριοφύλλη: Aύριο η κηδεία της δημοσιογράφου – «Γενναίο μου κοριτσάκι πέτα ψηλά»

Χατζηδάκης: Δεν τα καταφέραμε σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΟΣΕ αλλά θα κριθούμε συνολικά – Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές