Το νοσοκομείο του Ρίου φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS ΦΩΤΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS, η οποία έχει καθιερωθεί από το 1988 με απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το κτήριο του Π.Γ.Ν.Π. φωταγωγήθηκε χθες στην πρόσοψή του με το κόκκινο κορδελάκι, διεθνές σύμβολο του αγώνα κατά του AIDS.

Η δράση βιντεοσκοπήθηκε εναέρια (video drone) από τον φωτογράφο κ. Ανδρέα Κουτρουμάνη. Οι εναέριες λήψεις αποτέλεσαν το υλικό ενός ολιγόλεπτου βίντεο ευαισθητοποίησης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Η συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 (18:00 – 6:00).

Το νοσοκομείο του Ρίου φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας