«Το Μουσείο Πάει Σχολείο» στο Παμπελοποννησιακό

19/11/2021 | 16:17

   Από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου θα φιλοξενηθεί τη δράση «Το Μουσείο Πάει Σχολείο», που αφορά στην υλοποίηση έκθεσης από το Πολεμικό Μουσείο Μπενάκη.

 

 Η εν λόγω δράση εκτιμάται ότι θα είναι επωφελής, τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για τους μαθητές των Σχολείων που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να δουν από κοντά κειμήλια της Επανάστασης του 1821.  

 

Παράλληλα ο Σκοπευτικός Όμιλος Παραδοσιακών Όπλων Πατρών, ο οποίος στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κατά τις ανωτέρω ημέρες, θα παρουσιάσει επίσης τα εκθέματά του για τους επισκέπτες/μαθητές Σχολείων της Πόλης μας.

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου