Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για το 2016

01/01/2016 | 09:49

«Ελπίζω το 2016 να είναι καλύτερο για όλους και κυρίως γι’ αυτούς που είδαν για άλλη μια χρονιά τις ζωές τους να τσαλαπατιούνται από τους λαϊκιστές της εξουσίας» έγραψε στο  πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που δημοσίευσε στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ελπίζω οι μικρές άσβηστες χαρές που τροφοδοτούν πάντα τους Έλληνες να μας κρατήσουν όρθιους και να ξανακερδίσουμε το 2016 τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Δικαιοσύνη – Εργασία – Παιδεία είναι οι μεγάλοι μας στόχοι. Θα τα καταφέρουμε! Αρκεί να μη χάσουμε το κουράγιο μας» κατέληξε.

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για τον τόνο του δέρματός σου, τώρα το καλοκαίρι

Χρήστος Μπουκώρος: Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας, δεν θα επωμισθώ το βάρος όσων συμβαίνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πλεύση Ελευθερίας: Με επιμονή η Ζ. Κωνσταντοπούλου κατάφερε να φτάσει η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Ενημερωτική Ημερίδα Σ.Π.Ο.Α.Κ. με θέμα την δημιουργία Πολιτιστικής Διαδρομής: “Ο Περίπλους του Κορινθιακού Κόλπου”

Πάτρα: «Ωκεανογραφία: Ανακαλύπτουμε μυστικά σε ωκεανούς και θάλασσες»

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Ζαχαράκη: Θα υπάρχουν αποκλίσεις στις βάσεις εισαγωγής – Στόχος η λειτουργία από τον Σεπτέμβριο των πρώτων μη κρατικών Πανεπιστημίων