Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη για το 2016

01/01/2016 | 09:49

«Ελπίζω το 2016 να είναι καλύτερο για όλους και κυρίως γι’ αυτούς που είδαν για άλλη μια χρονιά τις ζωές τους να τσαλαπατιούνται από τους λαϊκιστές της εξουσίας» έγραψε στο  πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που δημοσίευσε στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ελπίζω οι μικρές άσβηστες χαρές που τροφοδοτούν πάντα τους Έλληνες να μας κρατήσουν όρθιους και να ξανακερδίσουμε το 2016 τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Δικαιοσύνη – Εργασία – Παιδεία είναι οι μεγάλοι μας στόχοι. Θα τα καταφέρουμε! Αρκεί να μη χάσουμε το κουράγιο μας» κατέληξε.

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον εξτρέμ του μέλλοντος: Επίσημα «νερατζούρο» ο Λουίς Ενρίκε!

Δημήτρης Πιατάς: «Η Επίδαυρος είναι ιερός χώρος, ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να κάνει σάτιρα γιατί αυτοσαρκάζεται»

Μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης εντοπίζει πάνω από 170 τύπους καρκίνου

Μανιτάρια αυγολέμονο – Μια γρήγορη νόστιμη συνταγή

Πάτρα: Δύο προφυλακίσεις για τον εμπρησμό στον παιδότοπο

Αποζημίωση 100 εκ. δολαρίων ζητούν στελέχη των ακροδεξιών Proud Boys μετά την απαλλαγή από την καταδίκη για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Επίσημη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γροιλανδία στις 15 Ιουνίου