To μήνυμα του Απόστολου Κατσιφάρα για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα αναφέρει:
«Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας μας γεμίσει με προσδοκία, αισιοδοξία και πολύ περισσότερο ελπίδα, την ώρα αυτή που η κοινωνία μας δοκιμάζεται.
Ο καθένας μας ας σκεφτεί τους πολλαπλούς συμβολισμούς που έχει για τον ίδιο, αλλά και για όλους μας, η Εβδομάδα των Παθών. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το μήνυμα της μεγάλης εορτής του Πάσχα οφείλουμε να το μεταφράσουμε και σε πράξεις αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς στο διπλανό μας.
Φέτος ο εορτασμός της Ανάστασης του Θεανθρώπου συμπίπτει και με την Εργατική Πρωτομαγιά, την ημέρα-σταθμό για την παγκόσμια εργατική τάξη, μια ημέρα μνήμης και τιμής, που συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των εργαζομένων για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό.
Μόνο μέσα από τη συνεργασία που γεννιέται ελπίδα θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα και να επανέλθει η αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας.
Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας, αλλά και την πρόοδο και την ευημερία στον τόπο μας.
Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».
 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα