Το Ισλαμικό Κράτος θα καταστρέψει τις φυλακές στο Ριάντ

07/01/2016 | 07:00

Το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καταστρέψει τις φυλακές της Σαουδικής Αραβίας στις οποίες κρατούνται τζιχαντιστές μετά την εκτέλεση το περασμένο Σάββατο από το Ριάντ 47 ανθρώπων, οι 43 από τους οποίους είχαν καταδικαστεί με την κατηγορία ότι ήταν μαχητές της Αλ Κάιντα.

Σε άρθρο της που αναρτήθηκε σήμερα σε περιοδικό στο Ίντερνετ, η τζιχαντιστική αυτή οργάνωση αναφέρει συγκεκριμένα τις φυλακές Αλ Χάιρ και Ταρφίγια όπου κρατούνται πολλοί μαχητές της Αλ Κάιντα αλλά και της ίδιας.

Τον Ιούλιο ένας υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους έχασε τη ζωή του κατά την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε με ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εναντίον σημείου ελέγχου που βρίσκεται έξω από την φυλακή Χάιρ κοντά στο Ριάντ.

Πηγή: AΠΕ

Πάτρα: Αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια ο θεσμός της Ναυτικής Εβδομάδας

«Βόμβα» στην Πρέμιερ Λιγκ: Όπλα, σφαίρες, pole dancers, παράνομος τζόγος και «χρυσές» πίτσες!

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπρούνερ: Να αναλάβουν δράση οι αρχές στη Λιβύη για να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα

«Επανέρχεται για Ουναΐ ο Παναθηναϊκός με νέα βελτιωμένη πρόταση»

Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο: Τι αλλάζει στο οσφάιντ και στο πέναλντι

Ηρώ Καριοφύλλη: Aύριο η κηδεία της δημοσιογράφου – «Γενναίο μου κοριτσάκι πέτα ψηλά»

Χατζηδάκης: Δεν τα καταφέραμε σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΟΣΕ αλλά θα κριθούμε συνολικά – Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές

Ηρώ Καριοφύλλη: Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά