Το γκολ του Καλοσκάμη στο 90+6′ γλίτωσε την ΑΕΚ από “κάζο” στην Ηλιούπολη!

29/10/2025 | 18:02

Γλίτωσε από τεράστια γκέλα στην Ηλιούπολη η ΑΕΚ, η οποία χάρη στον Δημήτρη Καλοσκάμη επικράτησε 1-0 για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο 90+6′ ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μέσα στην περιοχή και με ωραίο δυνατό τελείωμα με το αριστερό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μια φάση που ξεκίνησε από γέμισμα του Χρυσόποπουλου, με τον Πιερό να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Ρέλβας τη δεύτερη για να στρώσει στον Καλοσκάμη, ο οποίος λύτρωσε την Ένωση.

sport-fm.gr

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ