Το επικό τρολάρισμα Μόσιαλου για την έγκριση του FDA

24/08/2021 | 07:38

Με ένα ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να τρολάρει όλους εκείνους που αμφισβητούν την αξιοπιστία των εμβολίων και των αρμόδιων αρχών που τα εγκρίνουν ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος.

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics σχολίασε την πλήρη έγκριση που έδωσε ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο από την δημοφιλή κωμωδία «Της κακομοίρας» με πρωταγωνιστή τον «Ζήκο», Κώστα Χατζηχρήστο.

Στη συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας ο «μπακαλόγατος» μιλάει με το αφεντικό του και τον ρωτάει «ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑς;», όταν εκείνος του εξήγησε που πάνε οι κρατήσεις από τον μισθό του.
πηγη

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)