Το “ευχαριστώ” του Μητροπολίτη Χρυσόστομου στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

30/04/2021 | 22:40

“Κύριε Διοικητά της 6ης ΥΠΕ, είναι δικές σας οι ημέρες αυτές…”

Με αυτά τα λόγια ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, από την είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα εκφράζει το ευχαριστώ όλων, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έδωσαν και δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία της Πάτρας και όλης της χώρας, ενάντια στην πανδημία.

“Εκφράζω προς εσάς προσωπικά την ευαρέσκειά μου προς το πρόσωπό σας και προς όλους τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό που 1,5 χρόνο τώρα σηκώνουν έναν μεγάλο Σταυρό, τον Σταυρό της Αγάπης”, είπε ο Σεβασμιώτατος κοιτώντας τον κ. Καρβέλη που βρισκόταν στην πρώτη σειρά μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

“Γνωρίζω πολύ καλά τον αγώνα που κάνουν και την κατάθεση ψυχής, αυτό σημαίνει αγάπη, να θυσιάζεσαι…”, έκλεισε ο Σεβασμιώτατος.

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη