Το δικηγορικό γραφείο που ίδρυσε αποχαιρετά τον Σπύρο Σορβατζιώτη

Το Δικηγορικό μας Γραφείο αποχαιρετά με οδύνη και βαθιά θλίψη έναν εκ των ιδρυτών του, τον συνεργάτη και φίλο μας Σπύρο Σορβατζιώτη, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Ο Σπύρος σε όλη του την επαγγελματική διαδρομή υπήρξε υπόδειγμα δικηγόρου, με ήθος, επιστημοσύνη και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Πάνω απ’ όλα, όμως, ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, δοτικός, αξιοπρεπής και γενναιόδωρος.

Η απώλειά του, δυστυχώς, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επαγγελματική μας οικογένεια και στην καρδιά μας.Τον αποχαιρετούμε με αισθήματα σεβασμού, αγάπης και ευγνωμοσύνης, υποσχόμενοι να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του και το αποτύπωμα που μας άφησε.Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.Αιωνία του η μνήμη.

Οι ΣυνεργάτεςΦάνης Αδαμόπουλος, Δικηγόρος LL.MΓιώργος Κάββουρας, Δικηγόρος MEd

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής