Το αθόρυβο καθήκον της Αστυνομίας

08/03/2018 | 11:33

Επειδή κάποια πράγματα τα “χρωστάμε” στους ανθρώπους που επιτελούν αθόρυβα το καθήκον τους, οφείλουμε να εξάρουμε την αυταπάρνηση του διαπραγματευτή της Αστυνομίας, Αστυνομικού Υποδιευθυντη Παντελή Τσίρκα.

 Ο εν λογω αξιωματικός ως διαπραγματευτής της Αστυνομίας εργάστηκε επι ώρες ψύχραιμα και μεθοδικά, προκειμένου να αντιμετωπιστει με επιτυχία το περιστατικό του 59χρονου που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Παραλία Πατρών.

Με τη συνεργασία της ηγεσίας της τοπικής  ΕΛ.ΑΣ. και όλων των αξιωματικών που συμμετείχαν στην διαχείριση αυτού του εξαιρετικά σοβαρού περιστατικού (Νικος Κοτρωνιάς, Γιωργος Μιχαλόπουλος, Θοδωρος Τσάτσαρης) ο 59χρονος μετά από οκτώ ώρες παρέδωσε το όπλο του. 

Δεν ήταν μια τυπική διαδικασία, αλλά μια επιχείρηση ουσίας που απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς και υψηλά αποθεματα υπομονής και ψυχραιμίας.

Μια επιχείρηση που αποδεικνύει το μέγεθος της ευθύνης και της αποτελεσματικότητας της Αστυνομίας, όποτε χρειαστεί.

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ