Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για τον δράστη της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ – Έφτασε στην Κόρινθο περνώντας από Πάτρα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», μίλησε στο Live News για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα Μεσσηνίας.

Πλέον, την υπόθεση της διπλής δολοφονίας σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, με θύματα τον ιδιοκτήτη και τον επιστάτη έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση έχει μπει η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης.

Σύμφωνα με τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης  που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μέχρι τώρα οι αστυνομικοί, ο δράστης έφυγε από τη Φοινικούντα και στη συνέχεια διήλθε από  την Πύλο.

Μάλιστα, ακολουθήσε δρομολόγιο το οποίο δεν επιλέγεται από πολλούς οδηγούς προκειμένου να περάσει όσο τον δυνατόν περισσότερο απαρατήρητος.

Ο δράστης πέρασε στο νομό Αχαΐας και μέσω της Πάτρας φαίνεται να έφτασε στην Κόρινθο.

Όπως είπε, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι αστυνομικοί παρακολουθούν όλο το δρομολόγιο που ακολούθησε ο δράστης, ο οποίος, όπως διαπιστώνεται, κατάφερε να φτάσει τελικά έως την Αθήνα.

Επιπλέον, ο αστυνομικός συντάκτης ανέφερε πως ο δράστης είχε καλύψει την πινακίδα στο σκούτερ του.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο