Το ανεπίσημο πρόγραμμα της διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό στη Γενεύη

10/03/2025 | 19:44

Στην δημοσιότητα έδωσαν το πρωί τα Ηνωμένα Έθνη το ανεπίσημο πρόγραμμα της διήμερης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17-18 Μαρτίου 2025, με τη συμμετοχή και του γενικού γραμματέα του Οργανισμού, Αντόνιο Γκουτέρες.

Σύμφωνα με το -ανεπίσημο- σημείωμα συνάντηση θα ξεκινήσει στις 17 Μαρτίου με δείπνο στις 19:00, στο οποίο ο Γενικός Γραμματέας θα καλωσορίσει τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών. Το δείπνο θα έχει μορφή “επικεφαλής αντιπροσωπείας συν ένα άτομο”.

Την επόμενη ημέρα, 18 Μαρτίου, ο Αντόνιο Γκουτέρες θα έχει διμερείς συναντήσεις με τις αντιπροσωπείες, ξεκινώντας στις 09:00 στο ίδιο ξενοδοχείο.

Η κεντρική συνάντηση θα διεξαχθεί στην Έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη στις 11:30 με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τις 14:30. Θα υπάρξει εναρκτήρια δήλωση από τον γ.γ. του ΟΗΕ ενώ, εν συνεχεία, θα γίνουν τοποθετήσεις από τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών.

Το ανεπίσημο σημείωμα των Ηνωμένων Εθνών ενθαρρύνει τη σημαντική συμμετοχή γυναικών στις αντιπροσωπείες που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση.

ertnews.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ