Τίτλοι τέλους για Λυκουρέζο-Καλογρίδη -Δεν είναι πλέον μαζί

09/08/2018 | 12:23

Όσο ξαφνική και απρόσμενη ήταν η σχέση τους, τόσο ξαφνικός φαίνεται πως ήταν και ο χωρισμός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός ποινικολόγος και η εκκεντρική ηθοποιός δεν έχουν καμία επαφή εδώ και 10 ημέρες, και μάλιστα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εθεάθη σε γάμο στη Χίο… ασυνόδευτος, την ώρα που η Νατάσα Καλογρίδη βρισκόταν στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το «Ciao», η ηθοποιός δεν κρύβει τη στεναχώρια της για όσους συνέβαλαν στον χωρισμό τους. Μεταξύ αυτών και η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη. Η Μαρία Ελένη, στέκεται στο πλευρό του πατέρα της αλλά δεν μπορεί να δεχθεί καμία γυναίκα δίπλα του μετά τον χαμό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

Η Νατάσα Καλογρίδη λοιπόν -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πιστεύει ότι οι δικές της αντιδράσεις επηρέασαν αρνητικά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της