“Τίναξε” την μπάνκα Πατρινός αυτοκινητιστής – “Τρέλανε” τον τραπεζίτη του Deal – ΒΙΝΤΕΟ

Το καλύτερο Deal της ζωής του έκανε νεαρός ταξιτζής από την Πάτρα που κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι του Alpha με το μεγαλύτερο έπαθλο, τα 60.000 ευρώ, αγνοώντας τις προσφορές του τραπεζίτη!

Ο Αργύρης Βασιλαρόπουλος δεν τίναξε απλά την μπάνκα στο αέρα, αλλά το κατάφερε με θεαματικό τρόπο.

Ο νεαρός ξεκίνησε έχοντας τις 60.000 ευρώ στο κουτί του. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έβγαλε όλα τα ποσά και στο τέλος ενώ ο τραπεζίτης του προσέφερε 25.000 ευρώ, ο Αργύρης το απέρριψε και κράτησε το χρυσό κουτί.

Μάλιστα εφόσον συνέχιζε στο 23ο κουτί θα διπλασίαζε το ποσό του και θα γινόταν ο πρώτος παίκτης που θα κέρδιζε 120.000 ευρώ, μιας και επέλεξε το 2Χ!

Πηγή: pronews.gr
 

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο