Την Τρίτη η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το Ασφαλιστικό

21/01/2016 | 12:15

Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, στις 18:30, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Η κυβερνητική πρωτοβουλία αναμένεται να πυροδοτήσει και την πρώτη σκληρή κόντρα του Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι με την πρωτοβουλία αυτή να καταδείξει την ανυπαρξία επιχειρημάτων και εναλλακτικών προτάσεων για την απαιτούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση, κάνοντας λόγο για στείρα αντιπολίτευση και λαϊκισμό.

Την ίδια ώρα στη Συγγρού επιχειρείται να «αγκαλιαστούν» οι αντιδράσεις ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών για τη μεγάλη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές και επαναλαμβάνουν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το Ασφαλιστικό, ενώ ισχυρίζονται πως δεν υπήρχε ζήτημα ασφαλιστικού πριν τη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, η οποία όπως λένε επιδείνωσε σημαντικά τ οικονομικά δεδομένα των Ταμείων.

Χαμός με Γιαμάλ: Οργιάζουν οι φήμες για σχέση του 17χρονου σταρ της Μπαρτσελόνα με 30χρονη influencer

Δείτε τα σημάδια που δείχνουν ότι το ζώο σας κινδυνεύει άμεσα από θερμοπληξία

Μαρινάδα για γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο με γιαούρτι

Ο Άρης Μουγκοπέτρος έκανε νέα ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram: «Μην εμπιστεύεσαι όσα βλέπεις»

Ποινές έως 10 χρόνια φυλάκισης σε ultras της Μίλαν και της Ίντερ, για εγκλήματα, εκβίαση και σχέση με τη μαφία

Αντίστροφη μέτρηση για αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν; Οι ΗΠΑ μετακίνησαν βομβαρδιστικά B-52 στη «σημαδιακή» βάση Ντιέγκο Γκαρσία

Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία από το 18% στο 8%, δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας – Επιστρέφουν στη χώρα μας περισσότεροι απ’ όσους φεύγουν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση ήπατος σε 19χρονο – Δότης ο 12χρονος που πνίγηκε στον Άραχθο