Την Πέμπτη τελικά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στην Κάτω Αχαΐα

Στην έδρα του ∆ήμου ∆υτικής Αχαΐας θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης τελικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος θα ανακοινώσει την σύσταση της ΟΠΚΕ ∆υτικής Αχαΐας και τα αποτελέσματα της λειτουργίας της κατά τον πρώτο μήνα από την ίδρυσή της.

Η επίσκεψή του ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, αλλά μετατέθηκε λόγω της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου που προγραμματίστηκε για τις 11 το πρωί.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα επισκεφθεί την Αχαΐα την Πέμπτη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός έκανε δεκτό το αίτημα του ∆ημάρχου ∆υτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την θωράκιση της περιοχής με ομάδα ΟΠΚΕ. Ο Υπουργός θα έχει σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αχαΐας και θα προβεί σε δηλώσεις, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων στην Ηλεία, που πλέον στεγάζεται στο Ειρηνοδικείο το οποίο έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Μαρίνα Σπανού: «Μετά την καραντίνα άλλαξε δραματικά η ζωή μου»

«Σε Ουντινέζε ή ΠΑΟΚ ο Μάριν;»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη η Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα! Στην Πάτρα η απολογία της

Στ. Παπασταύρου: Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα ο πανελλήνιος ρέκορντμαν σε πρόστιμα από την Ευρώπη για θέματα επιδοτήσεων

Η Ρωσία έπληξε δύο κέντρα στρατολόγησης του ουκρανικού στρατού

Πτώση 1% στις τιμές πετρελαίου μετά την επιτάχυνση της αύξησης παραγωγής από τον OPEC+

Έχει το κατοικίδιό σας ψύλλους; Πώς θα το καταλάβετε και τι να κάνετε για αυτό

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη»