Την παπαδιά δείχνει ο εραστής της για τη δολοφονία του ιερέα: Αυτή πάτησε την σκανδάλη- «Δε θέλω να τη βλέπω ζωγραφιστή»

Η παπαδιά πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε τον άνδρα της. Αυτό υποστήριξε ο εραστής και καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία του 54χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου στην Ηλεία μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Εψιλον».

Όπως υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή η παπαδιά του έδωσε ραντεβού στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο ιερέας, με σκοπό να της δώσει ένα όπλο που ήθελε να αγοράσει. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι η παπαδιά πήρε το όπλο και πυροβόλησε πίσω από τα πουρνάρια, όπου βρισκόταν ο ιερέας.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Σε πρώτο βαθμό, η σύζυγος του δολοφονηθέντα ιερέα και o εραστής της είχαν καταδικαστεί ισόβια, ως δολοφόνοι του.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση η παπαδιά και ο εραστής της ήταν η ηθική και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα. Φέρονται να του είχαν στήσει την ενέδρα, λίγο μετά τα Κρέσταινα και στο δρόμο για τη Ζαχάρω Ηλείας.

Μάλιστα δεν τους είχε αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Η παπαδιά είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης,καθώς είχε υποστηρίξει πως δεν έβαλε ποτέ κανέναν να σκοτώσει τον άνδρα της.

Η δίκη σε πρώτο βαθμό είχε εκδικαστεί στο Αίγιο.

 

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ