Τιμήθηκαν οι Εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού 2025 στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ)

31/03/2025 | 15:23

O εθελοντισμός στο Πατρινό Καρναβάλι ήταν ο πυρήνας της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα στο Δημαρχείο Πατρών και στην οποία ο Δήμος Πατρέων και η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας τίμησαν τους εθελοντές απονέμοντάς τους τα διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ελάχιστο δείγμα της αναγνώρισης του Δήμου Πατρέων και της ΚΕΔΗΠ στην εθελοντική συνεισφορά τους και στην καθοριστική συμβολή τους στη φετινή μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2025.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης καλωσόρισε τους Εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού εξαίροντας και υπογραμμίζοντας την αξία του εθελοντισμού στη ζωή μας και ειδικά τη μέγιστη συμβολή του στην επιτυχή έκβαση του Καρναβαλιού μας. Ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές που ένωσαν τις δυνάμεις τους βάζοντας γερά θεμέλια για το Πατρινό Καρναβάλι του 2025. «Είναι πολύ σημαντικό να αγαπάμε την πόλη μας και να λειτουργούμε σαν μια ομάδα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για αυτή», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πατρέων.

dsc_7155.jpg

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Παύλος Σκούρας τόνισε ότι ο εθελοντισμός άλλωστε αποτελεί κεντρικό και θεμελιακό στοιχείο του Πατρινού Καρναβαλιού και η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας δίνει προτεραιότητα και αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της προσοχής της όσον αφορά στην οργάνωσή του συγκεκριμένου τομέα για τη μέγιστη αξιοποίηση των εθελοντών προς όφελος της μεγάλης μας γιορτής. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαρίστησε επίσης το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ, υπεύθυνο του Τμήματος Εθελοντών Ανέστη Χανουμίδη, με την υποστήριξη και συνεργασία του οποίου λειτούργησε η θεματική ομάδα εργασίας για τον Συντονισμό Εθελοντών και τους συντονιστές Νίκο Καλφαγιάννη και Κωνσταντίνο Δρακόπουλο, που εκπροσώπησαν τους εθελοντές και στη Γνωμοδοτική Επιτροπή ως μέλη της (τακτικό και αναπληρωματικό αντίστοιχα).

kentriki.jpg

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποδόθηκε ειδική τιμή στον Ανδρέα Καραχάλιο, μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2025, ο οποίος από τότε που συνταξιοδοτήθηκε ως υπάλληλος του Δήμου Πατρέων, συνεχίζει να προσφέρει αφιλοκερδώς ως εθελοντής τις υπηρεσίες του στον Δήμο και στο Καρναβάλι μας. 

Στην εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου Πατρέων, τα διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά έδωσαν στους εθελοντές ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Παύλος Σκούρας και τα μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης Δημήτριος Δημησιάνος και Ανέστης Χανουμίδης.

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)