Τιμάται στην Πάτρα η Ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

16/09/2022 | 16:35

Τιμάται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2023, στην Πάτρα, η ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, που έχει καθιερωθεί η 14η Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού έχουν προγραμματιστεί τιμητικές εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας.

Συγκεκριμένα, στις 10.00 π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών.

Στη συνέχεια στο Μνημείου του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην πλατεία Ελευθερίας, θα γίνει κατάθεση στεφάνων και θα πραγματοποιηθούν ομιλίες.

 

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)