Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Νετανιάχου: Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες

11/04/2025 | 20:04

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, κατά την οποία οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για την διπλωματική επίσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον και τα αποτελέσματα της.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπέντζαμιν Νετανιάχου συζήτησαν την περιφερειακή κατάσταση και τα βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας με τις κυβερνητικές πηγές να επιβεβαιώνουν την επικοινωνία των δύο ηγετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Ισραηλινό πρωθυπουργικό γραφείο «ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συνομίλησε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον ενημέρωσε για τη διπλωματική του επίσκεψη στην Ουάσιγκτον.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την περιφερειακή κατάσταση των πραγμάτων και τα βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας.

newsit.gr

 

 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της